Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Troje teško ozlijeđeno

Stravična prometna nesreća u BiH: U sudaru automobila iz Hrvatske i kamiona poginula djevojčica

BiH policija, ilustracija (Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP)
BiH policija, ilustracija (Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP) Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP
U trenutku nesreće u automobilu su se nalazila žena i njezine tri kćeri, a stradala je djevojčica od 14 godina, neslužbeno se doznaje.

Jedno dijete poginulo je u stravičnom sudaru koji se dogodio u mjestu Torlakovac u općini Donji Vakuf.

Pročitajte i ovo Teška prometna nesreća kod Zeline - 3 Četvero ozlijeđenih FOTO Teška nesreća kod Zeline: Ljude su izvlačili iz potpuno smrskanog automobila Tomislav Nikolić imao prometnu nesreću Tomislav Nikolić Bivši predsjednik Srbije imao je prometnu nesreću

Sudarili su se kamion Mercedes i automobil Opel Zafira, riječkih registarskih oznaka, priopćeno je iz MUP-a Srednjobosanskog kantona.

Teško povrijeđeni putnici iz vozila odmah su prevezeni u lokalni Dom zdravlja, gdje su liječnici konstatirali smrt djeteta. Žena i dvoje djece s teškim ozljedama upućeni su u Kantonalnu bolnicu u Travniku.

U trenutku nesreće u automobilu su bile žena i njezine tri kćeri, a stradala je djevojčica u dobi od 14 godina, neslužbeno doznaje Faktor.

"Na mjesto nesreće upućene su ekipe Policijske stanice Donji Vakuf i OKP-a PU Jajce, koji će obaviti očevid, nakon kojeg ćemo raspolagati s više informacija", priopćeno je iz MUP-a.

Promet dionicom na kojoj se dogodila prometna nesreća na cesti Donji Vakuf – Jajce je u prekidu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene