Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Bio je neželjeno dijete'

Strašno: Ubio sina (3) pranjem u perilici jer je bacio tuđi crtež u WC

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pomahnitali otac iz Francuske ubio je vlastito dijete brutalnim kažnjavanjem.

33-godišnjak je optužen za ubojstvo jer je svog trogodišnjeg sina Bastiena skinuo do gola i zatvorio ga u perilicu rublja koju je nakon toga i uključio. Učinio je to kako bi ga kaznio jer je dječak u vrtiću bacio crtež jedne djevojčice u WC, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Ilustracija sude joj Influencerica optužena da je silovala 14-godišnjaka: "Bilo je šokantno"

Dječak je preminuo od ozljeda glave,a iz perilice ga je izvukla 25-godišnja majka. Ona je tada otrčala susjedi i rekla joj da je dječak pao niz stepenice. 'Podigla sam ga, a ruke i noge su mu bile mlohave kao kod lutke', ispričala je susjeda. 'Čula sam njegov posljednji otkucaj srca i onda je umro', dodala je.

>> Polio kćer (3) benzinom i zapalio jer je supruga zatražila razvod

Bastianova petogodišnja sestra rekla je da to nije prvi puta da je otac stavljao dječaka u perilicu. Također, susjedi su rekli da je muškarac redovito zlostavljao Bastiana.

'Bastien je bio neželjeno dijete. Na dan kad se rodio njegov je otac vani pio, a kada sam mu rekla da je dobio oca rekao je da ga ne želi', rekla je trogodišnjakova baka. Osim oca pod istragom je i majka jer nije spriječila zločin i pomogla dječaku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene