Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mali avion u kojem je bilo troje odraslih i troje djece srušio se u planinama istočno od Pheonixa u SAD-u. Strahuje se da nitko od putnika nije preživio.


U avionu su bili pilot, mehaničar i još jedna odrasla osoba. Oko 18,30, centar 911 je počeo zaprimati pozive građana koji su prijavljivali da vide kako nešto gori u planini, izvijestio je AP.

Vezani članci Homofobni napad, ilustracija ANKETA Recite nam svoje mišljenje. Podržavate li odluku da istospolni parovi imaju pravo posvajati djecu? Slika nije dostupna U padu sportskog zrakoplova u Sloveniji dvojica mrtvih

Na mjesto događaja helikopterom su pristigli spasioci koji su kasnije izvijestili da su vidjeli avion prepolovljen na dva dijela. Teren na koji je pao zrakoplov izuzetno je zahtjevan , pa su spasioci tek nekoliko sati nakon što su stigli na mjesto nesreće pronašli tijelo jednog djeteta starog između pet i devet godina, izvijestio je Fox News.Strahuje se da su i ostali poginuli.

Paul Babeau, lokalni šerif kazao je kako izvještaji govore da je dvomotorni zrakoplov sletio u Mesa Falcon kako bi se na njega ukrcalo troje djece koje je trebalo odvesti u Safford.