Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strahuje se da nema preživjelih

Prepolovio se avion u kojem je bilo i troje djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mali avion u kojem je bilo troje odraslih i troje djece srušio se u planinama istočno od Pheonixa u SAD-u. Strahuje se da nitko od putnika nije preživio.

U avionu su bili pilot, mehaničar i još jedna odrasla osoba. Oko 18,30, centar 911 je počeo zaprimati pozive građana koji su prijavljivali da vide kako nešto gori u planini, izvijestio je AP.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Naglo izgubili visinu U padu sportskog zrakoplova u Sloveniji dvojica mrtvih Slika nije dostupna Dramatičan video VIDEO Zrakoplov prije pada izbjegavao nebodere: 'Mayday, Mayday, otkazao motor!'

Na mjesto događaja helikopterom su pristigli spasioci koji su kasnije izvijestili da su vidjeli avion prepolovljen na dva dijela. Teren na koji je pao zrakoplov izuzetno je zahtjevan , pa su spasioci tek nekoliko sati nakon što su stigli na mjesto nesreće pronašli tijelo jednog djeteta starog između pet i devet godina, izvijestio je Fox News.Strahuje se da su i ostali poginuli.

Paul Babeau, lokalni šerif kazao je kako izvještaji govore da je dvomotorni zrakoplov sletio u Mesa Falcon kako bi se na njega ukrcalo troje djece koje je trebalo odvesti u Safford.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene