Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Samopoštovanje ili torbica? Ovo prvo nekima baš i nije bitno.


Malo ljudi može zamisliti da neke žene više vole modernu torbicu nego svoje tijelo, piše srpski Newsweek. No, upravo je to slučaj s pojedinim manekenkama koje su se otisnule u Ujedinjene Arapske Emirate. Tamo su pronašle novo zanimanje - prodaju svoje tijelo, no ne kako bi preživjele nego kako bi si mogle priuštiti luksuznu robu.

Vezani članci Tijana Ajfon Seks-skandal u susjedstvu: Starletu uhitili zbog prostitucije dok je s prijateljicama išla na tulum Ilustracija Žigolo Bruno u problemima zbog korone: ''Pala je potražnja, a ne možemo dobiti vladine olakšice''

'Otvorite oči, to nije manekenstvo, to je obična prostitucija', upozoravaju autori jednog bloga čiji je cilj dokazati čime se zapravo bave silni 'Instagram modeli', djevojke koje rade slabo ili prosječno plaćene poslove, a uvijek su viđene s Louis Vuitton torbicama i u Christian Louboutin cipelama.

Više od 30 voditeljica i modela uhićeno zbog elitne prostitucije!

Da manekenke vole šeike potvrdila je i autorica knjige 'Spašena iz pakla - Ispovijest bivše manekenke', Ana Goleđinovska. Ona kaže kako su za vrijeme njenog rada u Italiji mnogi imućni Arapi prilazili mladim manekenkama. Izabrali dvije ili tri najljepše i poveli ih na svoj brod. 'Vraćale su se skamenjene, jedva žive', rekla je Goleđinovska.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook