Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi u svijetu

Srbijanska policija ima više videa na internetu od NYPD-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Po brojnosti video priloga, kao i njihovoj posjećenosti na internetskom portalu za objavljivanje videa, srbijanska policija zauzima prvo mjesto i nalazi se ispred policije New Yorka, objavilo je u utorak srbijansko ministarstvo unutarnjih poslova.

Od postavljanja profila početkom 2009. do sada objavljeno 266 video priloga što je, kako se ističe, devet puta više od policije New Yorka, koja je do sada zauzimala prvo mjesto, a prilozi ministarstva pregledani su više od 600 tisuća puta, navodi se u priopćenju MUP-a. Po riječima glasnogovornice srbijanskog MUP-a Suzane Vasiljević, velika gledanost snimaka policijskih akcija rezultat je činjenice da je građanima prvi put pružena prilika da vide autentične snimke kakve su do sada mogli gledati samo u akcijskim filmovima.

Iz MUP-a ističu kako je policija servis građana i da je važno da građani imaju priliku vidjeti aktivnosti koje se poduzimaju u borbi protiv kriminala i budu upoznati s aktivnostima policije. Kako se pokazalo, građanima su najzanimljivi video prilozi o provedenim policijskim akcijama te prilozi o specijalnim i protuterorističkim policijskim postrojbama. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene