Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pred stranim diplomatima

Srbijanska diplomacija: Ministar policije otpjevao 'Miljacku' u Bruxellesu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanski ministar policije Ivica Đačić se na međunarodnom forumu u Bruxellesu uhvatio mikrofona i zapjevao jednu od najpoznatijih pjesama Halida Bešlića. Pjesma je danas osvanula na YouTubeu.

'Upoznajte Srbiju kao investicijsku destinaciju' bio je naziv međunarodnog foruma održanog u Bruxellesu za strane diplomate i potencijalne investitore. I bio bi to forum kao i svaki uobičajeni da se za veselu atmosferu nije pobrinuo ni više ni manje nego srbijanski ministar policije Ivica Đačić.

Pročitajte i ovo Predsjednica Grabar-Kitarović pjevala s Matom Bulićem ''Lijepa li si'' Skup u Sesvetama: Kolinda Grabar-Kitarović zapjevala s Matom Bulićem Slika nije dostupna moja domovina Predstavljanje programa završilo pjevanjem, Kolindu Grabar-Kitarović nije omeo čak ni prvi gospodin

Ministar Đačić uhvatio se mikrofona i opušteno, baš kao da mu je posao pjevanje a ne nešto puno ozbiljnije, zapjevao 'Miljacku'.

Publika je odmah bila na nogama s rukama na zraka i u jednom trenutku zapjevala s ministrom. Njegovo odlično pjevanje pohvalili su sami glazbenici koji su ga pratili na pozornici. 'Ako ikada, ne dao Bog, bez posla ostane eto zna gdje će!', poručili su mu svirači.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene