Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obilne kiše u BiH

Djevojka upala u nabujalu Miljacku i utopila se, tijelo pronađeno pet kilometara nizvodno

Nabujala rijeka Miljacka - 1
Nabujala rijeka Miljacka - 1 Antonio Balic / CROPIX/Cropix
Aktualno Galerija Nabujala rijeka Miljacka - 1 Nabujala rijeka Miljacka - 1 Foto: Antonio Balic / CROPIX/Cropix Nabujala rijeka Miljacka - 11 Nabujala rijeka Miljacka - 11 Foto: Antonio Balic / CROPIX/Cropix Nabujala rijeka Miljacka - 10 Nabujala rijeka Miljacka - 10 Foto: Antonio Balic / CROPIX/Cropix Nabujala rijeka Miljacka - 9 Nabujala rijeka Miljacka - 9 Foto: Antonio Balic / CROPIX/Cropix +7 Nabujala rijeka Miljacka - 8 Galerija 1/12 >>
Mlada djevojka u noći na četvrtak upala je u nabujalu Miljacku, a njezino tijelo pronađeno je pet kilometara nizvodno.

Kiša koja u BiH pojačano pada od srijede prouzročila je nagli rast vodostaja u toj zemlji, a to je već odnijelo i prvu žrtvu jer se u rijeci Miljacki u Sarajevu u noći na četvrtak utopila djevojka.

Iz sarajevske policije potvrdili su da su u večernjim satima dobili obavijest kako je žena mlađe životne dobi pod nerazjašnjenim okolnostima upala u nabujalu Miljacku u centru grada kod Skenderije.

Odmah su angažirane civilna zaštita i Gorska služba spašavanja (GSS), a njihovi su pripadnici nakon višesatne potrage pet kilometara nizvodno od mjesta nesreće pronašli tijelo nesretne djevojke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VISOKI VODOSTAJI U Karlovcu poplavljene ceste: "Vodostaji su blizu vrhunca. U zadnjih 38 dana ovo nam je treća poplava"

U tijeku je istraga kako bi se utvrdio uzrok ove tragedije.

Vodostaj svih rijeka u BiH naglo raste, a u četvrtak ujutro iz korita se izlila Drina kod mjesta Bratunac u istočnoj Bosni. Iz civilne zaštite upozoravaju na potrebu pojačanog opreza.

Promet na cestama u BiH također je otežan zbog kiše koja neprestano pada.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene