Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednik vlade Srbije poručio

'Srbija će nastaviti podupirati RS'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik srbijanske vlade Mirko Cvetković izjavio je kako će vlasti u Beogradu nastaviti podupirati Republiku Srpsku i njezino političko vodstvo.

Nakon razgovora s predsjednikom RS-a Dodikom Cvetković je istaknuo kako Srbija kao jamac Daytonskog sporazuma podupire teritorijalnu cjelovitost Bosne i Hercegovine, a da je pripravna prihvatiti svako rješenje za tu zemlju o kojem se dogovore tri naroda koji u njoj žive.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zanimljivi rezultati Može li pojava nove stranke uzdrmati političku scenu u Hrvatskoj? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV Predstavljanje političke stranke Izbori su sve bliže Hrvatska je dobila novu političku stranku: Ima poznatih lica, obećavaju plaće veće za 50 posto

Odgovarajući na novinarska pitanja, Cvetković je potvrdio kako su moguće promjene u njegovoj vladi, no dodao je kako odluke o tome neće biti prije siječnja iduće godine.

>> Dodik: Bosna je nepovratno podijeljena zemlja

'Moguća je rekonstrukcija vlade (Srbije), no o tome će se razgovarati tek nakon Nove godine, u siječnju', kazao je srbijanski premijer. Nije izravno komentirao nagađanja kako je prva na redu smjena ministra vanjskih poslova Vuka Jeremića koji je u utorak također bio u Banjoj Luci i odvojeno razgovarao s Dodikom. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene