Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Akcija "Dalmacija"

VIDEO Španjolska policija uhitila 50 Hrvata - Većina su žene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija španjolskog grada Vinarosa nekoliko je mjeseci pratila skupinu koja je naposlijetku uhićena.

Španjolska policija uhitila je čak 50 hrvatskih državljana, od kojih je većina žena osumnjičenih za niz provala, krađa i drugih kaznenih djela, uhitili su španjolski policajci, prenos El mundo.

Pročitajte i ovo Vojna vozila Na putu prema Mađarskoj MORH upozorio građane zbog vojne kolone: "Molimo za strpljenje i razumijevanje" Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija

Bandu lopova iz Hrvatske uhitila je policija grada gradu Vinarosa u velikoj akciji koja je trajala nekoliko mjeseci, a bila je provedenoj u suradnji s krim policajcima iz Valencije i središnjicom u Madridu.

Starica preprodavala marihuanu

Akcija kodnog imena "Dalmacija" samo je jedna u nizu operativnih djelatnosti španjolske policije usmjerenih prema lociranju i eliminaciji putujućih bandi u toj zemlji. Većina uhićenika romske je nacionalnosti, s hrvatskim državljanstvom, a neki imaju i više putovnica.

Prema navodima policije dosad su istraživanjem prikupljeni dokazi koji pripadnike te skupine povezuju s 14 provalnih krađa u domove i druge objekte diljem Španjolske, ali i s jednom provalom u Italiji. Riječ je o kriminalcima srednje razine koji su koristili odsutnost ukućana te krali nakit i gotovinu.

Video uhićenja pogledajte OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene