Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznos četvrerogodišnje Beckhamove plaće

Španjolac na lutriji osvojio 126 milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je Španjolac u petak navečer osvojio nevjerojatnu svotu od 126,2 milijuna eura na lutriji Euro Millions i potukao istodobno povijesni rekord koji je četiri godine držala irska igračica s osvojenih 115,4 milijuna eura.

Zasad neimenovani igrač jedini je zaokružio pet ispravnih brojeva (4, 23, 24, 29, 31) i dva dopunska broja (8, 9), potrebne za glavni zgoditak od 126.231.764 milijuna eura osvojen nakon šest izvlačenja za redom bez pobjednika u prvom krugu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uplatio 1,50 eura Beskućnik dobio na lutriji, ali nije mogao do novca Dobitni listić Krivi listić Uplatio je listić, ali blagajnik je pogriješio: Muškarca šokiralo što se zatim dogodilo

Rekord te lutrije koja okuplja devet europskih zemalja držala je od 29. srpnja 2005. Irkinja Dolores McNamara, iz Gallyowena, blizu Limericka, koja je osvojila više od 115 milijuna eura.

Španjolac će uskoro u džepu imati više od 126 milijuna eura, što odgovara cijeni dva Airbusa A-230, odnosno četverogodišnjim prihodima Davida Beckhama, najbolje plaćenog nogometaša na svijetu.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene