Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neoprez unatoč upozorenju

Šokantna snimka: Majku i dijete odnijelo ledeno more

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šokantna snimka plimnog vala koji je u ledeno more odnijela majku s djetetom u kolicima, postavljena je na Youtube prije nekoliko dana

Mlada majka je s djetetom u kolicima šetala uz more na otoku Cramond u Škotskoj kada ih je plimni val povukao u ledeno more. Prolaznici su potrčali prema njima i prvo izvukli dijete nakon čega je i majka uspjela izaći iz ledene vode.

Pročitajte i ovo Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu"

Otok Cramond nalazi se u blizini Edinburgha i ovom šetnicom je povezan s kopnom, a Obalna straža preporuča poseban oprez jer je prijelaz ove šetnice siguran jedino za vrijeme oseke. Na ovom videu se jasno vidi da je voda već prešla rub šetnice, a ljudi unatoč tome šeću tim putem.

'Ovaj incident je mogao imati kobne posljedice da nije bilo prolaznika koji su izvukli dijete iz vode. Nasreću, ovaj put nitko nije stradao, samo su neki završili u bolnici zbog hipotermije', rekao je Tom Robertson, član spasilačke službe.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene