Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obračun zbog duga?

Šok u Mariboru: U pucnjavi ubijene tri osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maribor u Sloveniji danas je potresao strašan zločin. Jedan je radnik upao u kuću svog šefa te ga ubio zbog navodnog duga. Ubio mu je i sina, a na kraju je presudio i sebi.

Maribor je nešto prije podneva potresa strašan zločin. Policija je dobila obavijest o pucnjavi iz vatrenog oružja, a po dolasku na mjesto događaja otkrili su tri mrtva tijela s prostrijelnim ranama.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Završena istraga Pijan pokazivao pištolj na benzinskoj pa slučajno opalio i upucao 26-godišnjaka Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov Putin ga pomilovao Monstrum koji je žrtvinu odrubljenu glavu bacio kroz prozor zgrade pomilovan da bi se borio u Ukrajini, na slobodi je ponovno napao

Prema informacijama mariborskog dnevnog lista Večer, do obračuna je došlo u kući vlasnika jednog lokalnog građevinskog poduzeća, čije je sjedište na istoj adresi.

>> Šerifi ubili dječaka 'naoružanog' plastičnom puškom

U kuću je navodno upao jedan radnik, koji je u posljednje vrijeme bio na bolovanju. Od vlasnika i svog šefa tražio je novac, koji mu je ovaj navodno dugovao.

Došlo je prvo do verbalnog, a zatim i oružanog obračuna. Radnik je navodno izvukao vatreno oružje te upucao svog šefa, a zatim i njegova sina. U konačnici je život oduzeo i sebi.

Drugi radnici istog poduzeća za Večer kažu da njihov šef nije ubojici dugovao ništa, već da ga je nedavno u potpunosti isplatio darujući mu terenac Jeep.

Čim je stigla vijest o pucnjavi, u Aljaževoj i okolnim ulicama zavladao je strah. Na mjesto događaja su ubrzo, uz temeljnu policiju, stigli i do zuba naoružani specijalci u pancirkama.

Građane su isprva upozoravali da ne prilaze mjestu događaja jer nisu znali gdje je ubojica. Obližnjoj školi i vrtiću sugerirano je da do daljnjega zbog sigurnosnih razloga ne puštaju djecu iz zgrade.

Kasnije je policija izvijestila da drže situaciju pod kontrolom te da više nema opasnosti za stanovništvo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene