Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio osam godina zatvora

Slovenac zbog djece zadavio suprugu Hrvaticu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milorada Kvesića, slovenskog državljanina, austrijski sud nepravomoćno je osudio na osam godina zatvora jer je ugušio suprugu Milevu koja mu je priznala da on nije otac njihove djece.

Zločin se dogodio prošlog ljeta, kada je Kvesić ubio svoju suprugu, Hrvaticu Milevu, nakon 17 godina sretnog i skladnog braka, kako je sam rekao na suđenju, piše Croatian Times. Dodaje kako je 47-godišnji Milorad zbog ozljede ostao bez posla građevinskog radnika, nakon čega se počeo opijati.

Pročitajte i ovo Davor Dragičević ne odustaje tražeći pravdu za smrt sina Davida (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Uzdrmao vrh Republike Srpske Zataškavanja izlaze na vidjelo: Svijet obišla priča o ocu koji ne odustaje tražeći pravdu za sina Slika nije dostupna Obavezno pogledajte Genijalno: Bivši marinac otkrio kako se lako spasiti od utapanja

Njegova supruga Mileva u ljeto 2009. otišla je na ljetovanje u Hrvatsku. Po povratku, Milorad je čitao suprugine sms poruke i zaključio da mu nije bila vjerna. Nakon što je Mileva sve priznala i rekla mu da nije biološki otac njihove djece,  Milorad ju je zadavio. Croatian Times piše kako je Mileva bila odgajateljica u dječjem vrtiću te je u prosincu ove godine trebala dobiti austrijsko državljanstvo.

 


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene