Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispitivanje javnog mnijenja

Kolačići kažu da Škotska ostaje u Britaniji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispitivanja javnog mnijenja mou biti nepcu vrlo ugodna.

Ispitivanja javnog mnijenja ne moraju biti dosadna, već naprotiv, nepcu vrlo ugodna, pokazala je slastičarnica u škotskome gradu Edinburgu u kojem su gosti blagu prednost dali konzumaciji kolačića s britanskim simbolima.

ŠKOTSKI REFERENDUM: Hoće li pristaše neovisnosti uspjeti u naumu?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Referendum o samostalnosti Danas je dan odluke! Slika nije dostupna Neizvjesno do kraja Sutra je dan odluke: 'Ignorirajte sve očajnije i apsurdnije strašne priče'

Slastičarnica Cuckoo's od ožujka poslužuje gostima kolačiće s glazurom urešene britanskom ili škotskom zastavicom, odnosno upitnikom za neodlučne birače, a rezultat ankete ne ostavlja nikakve dvojbe. Gosti koji su protiv osamostaljenja Škotske birali su kolačiće s britanskom zastavicom, njih 47,7 posto, dok se za škotsku zastavicu odlučilo 43,5 posto sladokusaca, precizno je izračunao Graham Savage, jedan od vlasnika.

Škotska: Pristalice ostanka u Kraljevstvu prešli u lagano vodstvo

'Našu internu anketu provodili smo profesionalno tijekom cijele kampanje i oduševljeni smo što se rezultati poklapaju sa službenim ispitivanjima koja blagu prednost daju protivnicima izlaska iz Ujedinjenog Kraljevstva', objasnio je Savage.

Referendum, već nazvan povijesnim jer bi mogao otvoriti put stvaranju nove države u Europi, održat će se u četvrtak. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene