Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U objektu u Poljskoj skrivala se najveća tamošnja tvornica amfetamina. Policija je zaplijenila 20 kilograma visokokvalitetnog amfetamina i uhitila dvoje ljudi.


Poljska policija izvijestila je da je zatvorila najveću tvornicu amfetamina dosad otkrivenu u Poljskoj, pritom zaplijenivši gotovo 20 kilograma amfetamina visoke kvalitete prodajne vrijednosti oko 600.000 zlota odnosno 197.000 američkih dolara.

Vezani članci Jadran Barač Uhićen predsjednik dubrovačkog SDP-a i kandidat za gradonačelnika, sam se predao policiji Bez mladih na HNK - 3 Sinoć nije bilo masovnih okupljanja mladih u Zagrebu, policija izdala dva upozorenja

Poljska je veliki proizvođač amfetamina, a ostali narkotici, poput primjerice kokaina uvoze se. Amfetamin se proizvodi lokalno, za domaću upotrebu, ali i za izvoz.

On drogu skrivao u hladnjaku, a ona u grudnjaku

Policija je izvijestila da je upala u tvornicu u općini Czosnow blizu Varšave te pritom uhitila dvojicu muškaraca. U izvješću također stoji da je u tvornici otkriven vrlo moderan i dobro opremljen kemijski laboratorij.

Na skromnom posjedu koji izvana podsjeća na farmu u samo jednoj godini moglo se proizvesti oko 500 kilograma amfetamina vrlo visoke kvalitete, rekao je glasnogovornik varšavske policije Mariusz Mrozek, odavši kako se amfetamin odnedavno smatra poljskim nacionalnim proizvodom u svijetu prodaje narkotika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook