Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljednja želja pokojnika

Skrivala suprugovo mrtvo tijelo u nadi da će uskrsnuti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Alba Yacue mjesec je dana živjela s mrtvim tijelom svog supruga jer joj je prije smrti rekao da će uskrsnuti.

Seljanka iz Kolumbije poštovala je posljednju suprugovu želju i 30 dana živjela pored svog mrtvog supruga, prenosi Fox News Latino.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..."

Pokojnik Lucio Chacue Yacue je naime, Albi prije smrti rekao kako želi da sakrije njegovo tijelo kad umre jer 'će se vratiti među žive'. 

Susjedi su se među sobom potiho pitali što se dogodilo s 61-godišnjakom, no nitko nije znao odgovor. Alarmirali su vojsku koja je slučaj prijavila državnom odvjetništvu. Istražitelji, koji su potom došli u kuću, pronašli su pokojnikovo tijelo u spavaćoj sobi.

'Ono što je ostalo od njegova tijela nakon mjesec dana bilo je zamotano u plahtu. Bilo je u poodmaklom stadiju raspadanja, smrad je bio nesnosan', piše lokalni list La Nacion.

'U 40 godina koliko radim u mrtvačnici nisam vidjela ništa slično. Ostali smo bez riječi', kazala je mrtvozornica Evangelista Ome

Alba Yacue je od mrtvozornika zatražila da 'pripreme toijelo za pokop' te da joj ga vrate kako bi ga mogla zakopati u dvorištu obiteljske kuće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene