Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kontrole na prijelazima

VIDEO Pogledajte kako iz prve ruke izgleda prelazak granice sa Slovenijom i Italijom po novim pravilima

Italija je uvela kontrole na granici sa Slovenijom i Austrijom. Reporterka Dnevnika Nove TV Katarina Jusić Mezga krenula je na put iz Hrvatske prema Italiji kroz Sloveniju.

Ekipa Dnevnika Nove TV provjerila je kako izgleda put od Hrvatske do Slovenije i Italije. Nakon više od 10 mjeseci bile su im potrebne osobne iskaznice.

Provjerili su kakva je situacija na graničnim prijelazima Rupa i Pasjak. Uz kontrole osobnih dokumenata, otvarali su se i prtljažnici - provjeravala unutrašnjost vozila.

Pročitajte i ovo Božidar Živko i Domagoj Mikić Kod Bihaća Reporter Dnevnika Nove TV u izbjegličkom kampu s ministrom unutarnjih poslova: "Mi odemo na granicu, dovedemo ih u kamp i oni za tri dana ponovno izađu"

Pročitajte i ovo Policijska kontrola na granici Policija na prijelazima Uživo s granice sa Slovenijom: "Stalno se primjećuje njihov dolazak i to je problem. Naravno da su Slovenci reagirali na svoj način"

Čekanja su ipak bila minimalna. Nakon što su u nekoliko minuta prošli granicu sa Slovenijom, uputili su se prema Italiji gdje ih na Krvavom putu ni u kojem smjeru nije dočekala kontrola, a slična situacija bila je i kada su se vraćali u Hrvatsku.

Kako je to točno izgledalo - pogledajte u prilogu reporterke Dnevnika Nove TV Katarine Jusić Mezga.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene