Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uživaju, ali...

STVARAJU NOVI ŽIVOT Fotografija koja izaziva zabrinutost i suosjećanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sirijski dječaci osvježenje i zabavu pronašli u improviziranom bazenu, odnosno krateru bombe ispunjenom vodom.

Protuvladina medijska grupa Aleppo AMC koja djeluje u ratom razorenom gradu, na svojoj Facebook stranici je objavila fotografiju na kojoj su sirijski dječaci osvježenje i zabavu pronašli u improviziranom bazenu, odnosno krateru bombe ispunjenom vodom nastalom u raketnim napadima na pobunjeničku četvrt Šeik Said.

Pročitajte i ovo Eksplozija na tržnici u Siriji napad u Siriji VIDEO Užas na tržnici! Eksplozija tijekom najveće noćne kupovine, puno je mrtvih i ranjenih Ilustracija Većinom civili Užas na Bliskom istoku: Izrael napao Siriju, najmanje 38 poginulih

Pod fotografijom koja izaziva zabrinutost i suosjećanje, unatoč tome što je vidljivo da djeca uživaju plivajući i skačući u 'bazen' piše: "Što god Asad napravio u Alepu, život se nastavlja".

Oko bazena nastalog od kratera bombe su ruševine, a autori fotografije Aleppo AMC pored fotografije pišu da djeca jednostavno nastoje stvoriti "nov život" i igrati se na bilo kojem mjestu u gradu, bez obzira na to je li riječ o ruševini ili krateru od bombe ispunjenom vodom.

U dijelu grada pod vlašću pobunjenika u kojemu traju žestoki sukobi, zajedno s roditeljima zarobljene su stotine sirijske djece. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene