Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Ispoštovali rok

Sirija objavila podatke o svom kemijskom oružju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sirija je napravila vrlo važan korak u proecesu uništavanja kemijskog oružja - objavila je podatke o programu kemijskog naoružanja.

Sirija je objavila podatke o svom programu kemijskog oružja u skladu s dogovorenim rokom u subotu, priopćila je Organizacija za zabranu kemijskog oružja (OPCW).

Pročitajte i ovo Zoran Milanović će u kampanju za Europski parlament? Borba na društvenim mrežama Milanovića prozvao HDZ-ov ministar, stigao mu odgovor s Pantovčaka: "A kako ide bratov posao s kamionima?!" Duma (Foto: AFP) Sirijski građanski rat U napadu na sirijski grad Dumu u travnju 2018. korištena strogo zabranjena kemikalija

To je važna faza u procesu koji bi trebao dovesti do uništenja oružja. Vjeruje se da Sirija posjeduje oko 1.000 tona otrova, a Damask je pristao uništiti ih u skladu sa zajedničkim rusko-američkim prijedlogom postignutim u svrhu sprječavanja američkog vojnog napada na Siriju.

>> Seksualni džihad: Odlaze u Siriju kako bi spavale s pobunjenicima

'Tehničko tajništvo trenutačno razmatra primljene podatke', navodi se u priopćenju na internetskoj stranici OPCW-a. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene