Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Paradirali sa zarobljenicima

'Sada možemo gledati ljude koji su poslani da nas ubiju'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proruski pobunjenici paradirali su nedjelju zarobljenim Ukrajincima u povorci koja je predstavljala odgovor na proslavu Dana neovisnosti Ukrajine u Kijevu.

Više desetaka ratnih zarobljenika, neki u zavojima, neki šepajući, moralo je hodati jednom od glavnih ulica Donecka do glavnog gradskog Lenjinova trga na kojem su bili izloženi ostaci ukrajinskih oklopnih transportera uništenih u sukobima.

Pročitajte i ovo Uništena kuća u ruskom bombardiranju Harkivske oblasti Novo bojište Žestoke borbe u Harkivskoj oblasti, Moskva tvrdi da je zauzela pet sela Posljedice napada na Harkiv - 1 Unakrsni napadi VIDEO/FOTO Burna noć u Rusiji i Ukrajini: Rusi izveli napad dronovima i projektilima, nisu dugo čekali na odgovor

Stotine ljudi stajalo je duž ulica kako bi gledalo zapuštene vojnike koji su hodali pognutih glava s rukama na leđima predvođeni ženom u kamuflažnoj odjeći i u pratnji muškaraca naoružanih Kalašnjikovima.

Ukrajina slavi dan neovisnosti, Doneck pod bombama

"Sada možemo gledati ljude koji su poslani da nas ubiju", govorio je glas preko razglasa posprdno nazivajući vojnike "pobjedonosnim Ukrajincima".

Neki su promatrači bacali boce, mahali ruskim zastavama drugi izvikivali "fašisti", "ubojice". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene