Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatečeni samo u donjem rublju

Seks u autu? 6 udaraca batinom i 1.000 funti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Islamska religijska policija uhvatila je 29-godišnjeg Mohamada Shahrin Abdul Majida i 24-godišnju Nadiah Najat Hussin u parkiranom automobilu samo u donjem rublju. Iako su zaručeni, samo zbog toga što su pokušali voditi ljubav u automobilu, osuđeni su na batinanje i novčanu kaznu.

Par je na sudu priznao krivicu - zaista su željeli seksualne odnose izvan braka i osuđeni su na šest udaraca batinom te novčanu kaznu od 1.000 funti svaki. Ovo je prvi slučaj u Maleziji da je jedna žena osuđena na batinanje. Kaznu su već platili, no kako se uskoro planiraju vjenčati na batinanje su se žalili pa ono još nije izvršeno. Inače, za taj je prekršaj prema islamskom zakonu najstroža propisana kazna čak tri godine zatvora.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zakon u Iranu Napili se više puta, pa ih osudili na smrt Slika nije dostupna Treba dobiti 6 udaraca bičem Muslimanki ne gine bičevanje jer je popila pivo

U Maleziji su u posljednje vrijeme ovakve presude vrlo česte. Ranije ovaj tjedan jedan je muškarac osuđen na šest udaraca bičem i godinu dana zatvora jer je u restoranu pio alkohol. U lipnju je pak, jedna žena također osuđena na šest udaraca bičem i novčanu kaznu jer je u javnosti pila pivo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene