Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šef moskovskih vatrogasaca napravio je najveću moguću žrtvu, položio je vlastiti život, kako bi iz goruće zgrade spasio druge.


Na Jevgenija Černjiškova, tijekom evakuacije djelatnika poslovne zgrade u Moskvi, koju je zahvatio velik požar, srušio se dio krova zgrade. Černjišikova je krov izolirao od ostatka vatrogasne ekipe u zgradi, a agencija Itar-Tass prenosi kako je on radio vezom javio da mu ponestaje kisika te da pokušava pronaći način kako da izađe iz opožarenog dijela zgrade i dima, no nije u tome uspio.

Vezani članci Neoprezni je šef u sekundi uništio restoran (FOTO: Screenshot/YouTube) Pa što uradi, crni šefe?! Majstor od odrezaka na plamenu u sekundi uništio restoran i rastjerao goste Slika nije dostupna Šef tvrtke prisilio djelatnice da se svakog jutra postroje i poljube ga u usta

Veliki požar gasilo je čak 400 moskovskih vatrogasaca, a službene informacije su kako je šestero ljudi izvučeno i spašeno iz plamtećeg objekta. Pokrenuta je i službena istraga oko toga što je uzrokovalo požar.