Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Je li se pomirio s porazom?

Sarkozy: Iz eventualnog poraza izvući ću pouku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy izjavio je u četvrtak da će izvući 'pouku' iz eventualnog poraza na predsjedničkim izborima ako na njima u nedjelju pobijedi Francois Hollande, jer neće moći 'nastaviti kao da se ništa nije dogodilo'.

Predsjednik na odlasku rekao je da želi 'biti izabran za predsjednika republike u idućih pet godina'. 'No ako se to ne dogodi, izvući ću pouku iz toga', kazao je.

'To je normalno. Moraš ipak biti čudak pa da, ako ti Francuzi nešto poruče, nastaviš kao da se ništa nije dogodilo', dodao je.

Svaki put kad bi mu postavili to pitanje, Sarkozy je odgovarao da bi u slučaju poraza napustio politiku, izražavajući ipak nadu u pobjedu.

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea tužan kraj potrage Pronašla je lubanju nestalog dječaka Emilea, ovo je njezino jezivo svjedočanstvo Plakat s receptom za gulaš od zeca u Francuskoj U Francuskoj Divlji zečevi preplavili grad: Gradonačelnik pronašao rješenje, brojni užasnuti - "Ovo je skandalozno!"

>> Sarkozy u predizbornom sučeljavanju nije uspio 'nokautirati' Hollandea

Francois Hollande koji je u prvom krugu izbio na prvo mjesto s 28,6 posto glasova ima dobre izglede da u nedjelju nadjača predsjednika na odlasku (27,2 posto) kojemu sve ankete predviđaju poraz.

Socijalist se učvrstio na mjestu favorita nakon jedinog sučeljavanja između dvaju krugova u srijedu navečer, u kojemu Sarkozy nije uspio svog protivnika izbaciti iz takta. (Hina)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene