Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najmanje 11 ljudi poginulo je u sudaru na autocesti Interstate-65 u američkoj saveznoj državi Kentucky u petak ujutro, rekao je glasnogovornik policije.


Sudar se dogodilo između 5.30 i 6 sati ujutro, rekao je policijski poručnik David Jude. Kamion tegljač prešao je u suprotnu traku i izravno se sudario s putničkim kombijem. Većina od 11 poginulih bili su u u kombiju, a među žrtvama je i vozač kamiona, rekao je Jude. ‘Prizor na mjestu nesreće izgleda stvarno kaotično’, dodao je.

Vezani članci Slika nije dostupna U sudaru autobusa i kamiona poginulo najmanje 35 osoba Slika nije dostupna Medak: Tijela ipak nisu na minskom području

Lokalna TV postaja WLKY, podružnica CNN-a, emitirala je snimku iz helikoptera, na kojoj se vidi prevrnuti tegljač i smrskani kombi prekriven ceradom, te brojna policijska i ambulantna vozila. Prema policijskim navodima, kombi je bio iz grada Burkesvillea u Kentuckyju, a vozač kamiona iz države Alabama. Sudar se dogodio oko 65 kilometara sjeverozapadno od grada Bowling Green. (Hina)