Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik Demokratske stranke Arkansasa Bill Gwatney umro je podlegavši ozljedama zadobivenim u srijedu u pucnjavi iz vatrenog oružja, priopćili su Bill i Hillary Clinton.


"Duboko smo ožalošćeni zbog smrti Billa Gwatneyja", ističe se u priopćenju bračnog para Clinton.

Vezani članci Slika nije dostupna Al Kaida nudi nagradu za čelnika Hutija u Jemenu, Iran šalje ratne brodove Slika nije dostupna Drama u ZOO-u: Trogodišnji dječak pao u nastambu s jaguarima!

Bill Gwatney koji je ubijen u uredu demokratske stranke u Little Rocku u Arkansasu, bio je osobni prijatelj obitelji Clinton. Bivši američki predsjednik bio je guverner Arkansasa, a Hillary Clinton je imala njegovu potporu u predsjedničkim predizborima demokratske stranke.

Billa Gwatneyja je u srijedu oko 19.00 sati po srednjoeuropskom vremenu s više hitaca pogodio naoružan muškarac koji je ušao u prostorije stranke u Little Rocku. Napadač čiji identet nije objavljen, došao je u ured stranke i tražio da vidi Billa Gwatneyja.

Bill Gwatney je nakon napada primljen u bolnicu u kritičnom stanju.

Napadač je nakratko uspio pobjeći u automobilu, ali ga je policija nakon potjere sustigla. U pucnjavi koja je uslijedila napadač na Gwatneya je ubijen, a njegovi motivi za napad na demokratskog političara zasad nisu poznati.