Obavijesti Video Pretražite Navigacija

SAD: Od posljedica ranjavanja umro čelnik demokrata Arkansasa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Demokratske stranke Arkansasa Bill Gwatney umro je podlegavši ozljedama zadobivenim u srijedu u pucnjavi iz vatrenog oružja, priopćili su Bill i Hillary Clinton.

"Duboko smo ožalošćeni zbog smrti Billa Gwatneyja", ističe se u priopćenju bračnog para Clinton.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 20 kilograma zlata Al Kaida nudi nagradu za čelnika Hutija u Jemenu, Iran šalje ratne brodove Slika nije dostupna Prevezen u bolnicu Drama u ZOO-u: Trogodišnji dječak pao u nastambu s jaguarima!

Bill Gwatney koji je ubijen u uredu demokratske stranke u Little Rocku u Arkansasu, bio je osobni prijatelj obitelji Clinton. Bivši američki predsjednik bio je guverner Arkansasa, a Hillary Clinton je imala njegovu potporu u predsjedničkim predizborima demokratske stranke.

Billa Gwatneyja je u srijedu oko 19.00 sati po srednjoeuropskom vremenu s više hitaca pogodio naoružan muškarac koji je ušao u prostorije stranke u Little Rocku. Napadač čiji identet nije objavljen, došao je u ured stranke i tražio da vidi Billa Gwatneyja.

Bill Gwatney je nakon napada primljen u bolnicu u kritičnom stanju.

Napadač je nakratko uspio pobjeći u automobilu, ali ga je policija nakon potjere sustigla. U pucnjavi koja je uslijedila napadač na Gwatneya je ubijen, a njegovi motivi za napad na demokratskog političara zasad nisu poznati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene