Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog potpore Assadu

Nove sankcije: Trump stavio Putina "na čekanje"

Vladimir Putin (Foto: AFP)
Vladimir Putin (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija Vladimir Putin (Foto: AFP) Vladimir Putin (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Donald Trump (Foto: AFP) Galerija 1/2 >>
Sjedinjene Države izvijestile su Rusiju preko njezina veleposlanstva u Washingtonu da zasad neće uvoditi nove sankcije Moskvi, izvijestila je u srijedu novinska agencija TASS pozivajući se na izvor u ruskom ministarstvu vanjskih poslova.

"Mogu potvrditi da je SAD izvijestio rusko veleposlanstvo kako zasad neće biti novih sankcija", kazao je izvor.

Pročitajte i ovo Teroristički napad u Moskvi Izvori otkrivaju Iran je također upozorio Rusiju na sigurnosnu prijetnju uoči napada u Moskvi Ambasada SAD-a u Havani Novo izvješće Razotkriven misterij havanskog sindroma: Na udaru američki diplomati i špijuni, iza svega stoji velika sila?

Istu informaciju objavila je i novinska agencija Interfax.

Američka veleposlanica pri UN-u Nikki Haley rekla je u nedjelju za televiziju CBS da se spremaju nove sankcije protiv Rusije zbog njezine potpore sirijskom režimu.

Međutim, direktor američkog Nacionalnog ekonomskog vijeća Larry Kudlow rekao je novinarima u utorak da Haley nije upoznata s tim da su planovi administracije predsjednika Donalda Trumpa o nametanju novih sankcija Rusiji stavljeni na čekanje. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene