Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Putnici šokirani

S JAT-ova aviona dijelovi otpadaju i tijekom leta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplovi srpskog nacionalnog avioprijevoznika JAT Airwaysa toliko su dotrajali da s njih i tijekom leta otpadaju dijelovi. Putnici na letu Kreta-Kos-Beograd nedavno su ostali šokirani kada su kroz prozor na krilu svog zrakoplova vidjeli izvučene vijke koji samo što nisu ispali van.

Radi se o JAT-ovu Boingu koji je 14. kolovoza letio s grčkih otoka za Beograd, piše Blic. 'Jedan vijak je već nedostajao a ostali samo što nisu poispadali', ispričao je jedan od zabrinutih putnika s leta 5245 te dodao kako nisu kvar prijavili stjuardesi iz straha da onda nikada neće ni doći kući. 'Već smo bili sletjeli za Kos i tamo su se ukrcavali neki putnici, a mehaničari su već nešto popravljali pa smo računali, ako im i ovo prijavimo, nikada nećemo stići kući', pojasnio je putnik. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U 67. godini PREMINULA STJUARDESA JAT-A Jedina preživjela pad aviona s 10.000 metara Slika nije dostupna Misterij star više od 40 godina Zašto je došlo do nesreće zrakoplova koju je preživjela jedino stjuardesa?

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene