Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hitan sastanak

Putin iznenada doputovao u Ukrajinu: Došao je samo zbog jedne stvari

Vladimir Putin
Vladimir Putin Foto: Afp
Ruski predsjednik Vladimir Putin nazočio je sastanku vojnog zapovjedništva u ukrajinskoj južnoj regiji Herson, koju dijelom drži Rusija, priopćio je Kremlj.

Ruski predsjednik Vladimir Putin u Ukrajini je saslušao izvješća zapovjednika zračnodesantnih snaga i grupe armija Dnjepar te  drugih visokih časnika. Oni su ga izvijestili kakva je situaciji u regijama Hersonu i Zaporižji, koje je Moskva proglasila dijelom Rusije.

Kremlj nije rekao kada je Putin prisustvovao sastanku vojnog zapovjedništva, piše Reuters.

Ruske trupe povukle su se iz Hersona, regionalne prijestolnice, u studenom prošle godine te su ojačale svoje položaje na suprotnoj obali rijeke Dnjipro u iščekivanju ukrajinske protuofenzive.

Pročitajte i ovo Vladimir Kara-Murza 25 godina zatvora Svjetski čelnici osudili zatvaranje ruskog novinara i Putinova kritičara: Traži se hitno puštanje na slobodu

Pročitajte i ovo Vladimir Kara-Murza "Ponosan sam" Vodeći Putinov kritičar osuđen na 25 godina zatvora zbog izdaje: "Potpisujem svaku riječ koju sam rekao, ne kajem se"

Ruske trupe pojačale su intenzitet svojih napada na Bahmut, objavili su iz ukrajinskog ministarstva obrane.

"Neprijatelj jednostavno razara građevine u Bahmutu. Marinka i Bahmut trenutačno su poprišta najvećih bitaka", poručili su ukrajinski dužnosnici.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene