Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Reporterka Dnevnika Nove TV otkriva detalje uzbune u opatijskom hotelu: Analizirat će se i dijelovi uništenog paketa

Policija je u ponedjeljak zaprimila dojavu o pronalasku sumnjivog predmeta u hotelu u Opatiji. Više detalja o tom događaju doznala je reporterka Dnevnika Nove TV Katarina Jusić Mezga.

Oko 11:35, malo prije podneva, u vanjskom krugu hotela pronađen je sumnjivi predmet. Riječ je o hotelu s pet zvjezdica u Opatiji.

Pozvani su policijski službenici zaduženi za rješavanje takvih problema. Po dolasku na mjesto pronalaska paketa odlučeno je da se zbog sigurnosti djelatnika hotela i svih gostiju dio hotela evakuira.

Evakuiran hotel u Opatiji Katarina Jusić Mezga, reporterka Dnevnika Nove TV (Foto: DNEVNIK.hr)

Policajci su počeli s analiziranjem paketa i rješavanjem cijelog tog pitanja. Prema preliminarnom istraživanju, kako je potvrđeno za Dnevnik Nove TV iz PU primorsko-goranske, u paketu nije pronađen eksploziv.

Zbog bolje sigurnosti i djelatnika i gostiju odlučeno je da će se ići na izmještanje paketa i njegovu neutralizaciju.

Oko 16:25 djelatnici i gosti hotela vraćeni su u hotel. Kako je rečeno iz hotelske tvrtke, hotel nesmetano nastavlja s radom, a iz PU primorsko-goranske poručuju da nastavljaju s kriminalističkom istragom.

Analizirat će dijelove uništenog paketa

Analizirat će se i dijelovi uništenog paketa kako bi se utvrdili svi detalji tog događaja.

Pročitajte i ovo Hotel Ambasador, Opatija Nakon dojave Policija evakuirala opatijski hotel: "Policijski službenici pronađeno sredstvo na siguran su način izdvojili i neutralizirali"

Opatijski gradonačelnik Fernando Kirigin potvrdio je na Facebooku kako je u ponedjeljak u hotelu Ambasador pronađen sumnjiv predmet.

"Nakon uspješno završene akcije razgovarao sam s načelnikom Policijske postaje Opatija, Tomislavom Milkovićem, koji mi je potvrdio da je pronađeni predmet na siguran način neutraliziran te da nema nikakve opasnosti za javni red i sigurnost", naveo je Kirigin.

Pročitajte i ovo Oliver Ojdanić, psihijatar - 2 Užas u Hlevnici Psihijatar o ženi koja je mrtvu bebu ostavila u snijegu pored ceste: "To je jako teško djelo. Zaista ne znamo što se događalo u njezinoj glavi"

Oglasili su se priopćenjem i iz Liburnia Riviera hotela, u čijem okrilju djeluje hotel Ambasador, navodeći kako je u vanjskom krugu hotela pronađen sumnjiv predmet.

"Prema naputku policije, a u svrhu potpune sigurnosti naših gostiju i zaposlenika, iste smo zamolili da privremeno napuste hotel. Gostima je omogućen povratak u hotel u najbržem mogućem roku. Hotel nastavlja s redovnim poslovanjem", navode Liburnia Riviera hoteli.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene