Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Medvedev o stanju u državi

'Ruska demokracija je slaba, a gospodarstvo neučinkovito'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski predsjednik Dmitrij Medvedev rekao je kako je ruska demokracija slaba, gospodarstvo neučinkovito, te da se zemlja suočava s dugoročnim problemom zdravlja stanovništva.

Medvedevljeve izjave, objavljene u ruskim listovima, dosad su najpesimističnije ocjene o stanju u Rusiji koje su stigle iz službenog Kremlja. Ruski predsjednik rekao je da bi politički sustav njegove zemlje trebao biti 'otvoren, fleksibilan i kompleksan', te da bi se stranke trebale redovito izmjenjivati na vlasti nakon provedenih izbora.

Pročitajte i ovo Bombardiranje Ukrajine Dvije godine sukoba Rat koji je razorio živote i promijenio zemlju ne posustaje: "Nismo očekivali da će ih biti toliko" Aleksandar Vučić Gdje još toga ima? VIDEO Njemački političar objavio snimku iz Beograda i poručio: "Srbija sve više djeluje kao autoritarni režim"

'Neučinkovito gospodarstvo, polusovjetska socijalna sfera, slaba demokracija, negativni demografski trendovi, nestabilan Kavkaz, to su veliki problemi čak i za zemlju poput Rusije', ocijenio je Medvedev. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene