Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blokada zemlje

Rusija: Nove sankcije EU-a protiv Sirije kontraproduktivne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rusija je u srijedu ocijenila da su nove sankcije EU-a protiv Sirije 'kontraproduktivne' i najavila da neće priznati mjere za koje drži da praktično predstavljaju blokadu zemlje.

Rusko ministarstvo vanjskih poslova izrazilo je zaprepaštenost mjerama kojima se od zemalja članica Unije traži da pretraže teret koji se iz trećih zemalja zrakoplovima i brodovima upućuje prema Siriji, ako postoji sumnja da se u njemu nalazi oružje.

Pročitajte i ovo Bombardirana zgrada u Harkovu Noćni napad Rusi raketirali Harkov, ubijen 12-godišnji dječak: "Teror nad gradom postaje sve gnusniji" Vladimir Putin Kad nema ljubavi Udarili Putina gdje ga najviše boli i narušili dobre odnose: "Ne žele riskirati, mogu izgubiti puno više od Rusije"

>> Turska zatvara sve granične prijelaze prema Siriji

>> SAD obećale pomoć sirijskoj oporbi

'Rusija ne priznaje (sankcije EU-a), smatra ih kontraproduktivnima i drži da se na taj način ne može riješiti situacija u Siriji', navodi se u priopćenju i dodaje da su one 'duhom i slovom' u suprotnosti s mirovnim planom međunarodnog posrednika Kofija Annana. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene