Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Veliki desantni brod Jamal iskrcao je u zaljevu nekih 15 kilometara od Sevastopolja vojnike, nekoliko kamiona i jedan oklopni transporter.


Ruski desantni brod iskrcao je u petak vojnike, kamione i jedno oklopno vozilo u zaljevu pokraj Sevastopolja na Krimu, javlja Reuters.

Situacija sve napetija - Svi trče vidjeti četnike!

Vezani članci Požari u Sibiru Golemi požari dosegnuli gotovo nezamislive razmjere: Dim je stigao i do Sjevernog pola Slika nije dostupna Kina: Ostanite mirni i pokažite suzdržanost

Veliki desantni brod Jamal iskrcao je u zaljevu nekih 15 kilometara od Sevastopolja vojnike, nekoliko kamiona i jedan oklopni transporter. Istim područjem u ponedjeljak je prošla kolona od oko 100 vozila ruske vojske u kojoj je bilo oklopnih transportera i samohodnog topništva.

Proruske vlasti na Krimu tvrde da izvan ruskih baza nema ruskih vojnika a da su čak i maskirani vojnici koji okružuju ukrajinske vojne objekte 'samoorganizirane snage Krima'.

Oko 1,8 milijuna registriranih birača na Krimu izaći će u nedjelju na sporni referendum kako bi se izjasnili gdje vide svoju budućnost: u Ukrajini ili u Rusiji, (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook