Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Duplo više od smrtonosne doze

Rus preživio 8 popijenih boca votke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je Rus samim čudom preživio ispijanje osam boca votke. Postotak alkohola u njegovoj krvi bio je dvostruko veći od smrtonosne doze.

39-godišnji Pavel Kondratyev pronađen je onesviješten na ulici ruskog grada Yekaterinburga, prenose lokalni mediji. Liječnici su sumnjali u ozljedu glave, međutim testovi su pokazali drugačije. Postotak alkohola u krvi pokazivao je količinu jednaku 8 popijenih boca votke.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pozlilo mu je Pacijent umro u sanitetskom vozilu tijekom transporta iz Hrvatske u Njemačku, zbog jednog detalja brzo je pozvana policija Ilustracija Dovršena istraga Trovanje mineralnom: Policija otkrila što se dogodilo, prijavljene su dvije žene

'Kada smo napravili test ostali smo šokirani', izjavio je doktor Stanislav Chursin. 'Prema svim mjerilima, premašio je smrtonosnu dozu najmanje dvostruko. Kao da je popio 8 boci votke', dodao je doktor. Liječnici pretpostavljaju da ga je spasila tjelesna masa. Naime Kondratyev je visok 2 metra i teži preko 100 kg.

Trenutno se nalazi u bolnici, oporavljajući se od trovanja. Ne može se sjetiti gdje je pio, s kim i koji je bio razlog tolikom pijančevanju. Rusi inače imaju reputaciju nacije koja voli zaviriti u čašicu. Ranije ovog mjeseca, 4-mjesečna beba umrla je nakon trovanja alkoholom iz mlijeka njene majke, inače alkoholičarke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene