Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ruby je lažljivica

Ronaldo i Clooney na sudu u obrani Berlusconija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometaš madridskog Reala, Cristiano Ronaldo i hollywoodska zvijezda George Clooney, bit će pozvani kao svjedoci obrane na suđenju u vezi sa seksualnim skandalima u koje je upleten bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi.

Radi se o suđenju trima osobama koje su optužene da su Berlusconiju nabavljale prostitutke za njegove 'bunga bunga' zabave. Obrana Berlusconijevih navodnih svodnika će na suđenje, koje će početi u Milanu sljedeći tjedan. Pozvat će se 200 svjedoka, prenosi Dailymail.

Cristiano Ronaldo će biti pozvan jer ga je mlada striptizeta Karima El Mahroug, zvana Ruby, prozvala da je s njom imao seksualni odnos nakon provoda u jednom milanskom diskoklubu. Ronaldo je to opovrgao, a obrana će tim slučajem pokušati dokazati da je Ruby lažljivica.

Clooney, koji je po vlastitom priznanju sudjelovao na najmanje jednoj od Berlusconijevih zabava, trebao bi posvjedočiti da se na njima ništa posebno nije događalo.

Ne očekuje se da će Ronaldo i Clooney doći na red za svjedočenje do kraja ove godine.

Samom Berlusconiju se odvojeno sudi za seksualni odnos s maloljetnicom Ruby i za zlouporabu ovlasti jer ju je pokušao izvući iz policijskog pritvora. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Ilustracija Nestala Cijeli svijet prati misterij već 13 godina: Novca sve manje, a očekivanja sve veća Ilustracija Sude mu Zbog bizarnog razloga umirovljeni pukovnik odavao tajne informacije o ratu u Ukrajini: "Ti si moj tajni doušnik, ljubavi!"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene