Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vijest o rođenoj mutant bebi u Kini odjeknula je poput eksplozije. Li Hui-Ying, iz malenog sela u kineskoj provinciji Jiangxi Province, rodila je dječaka sa žabljim očima, kvrgama po rukama i malenim repom.


Iako dječak nema nikakav poremećaj s hranjenjem i spavanjem, roditelji ga vode u bolnicu. No, neobični pacijent odbijen je na svim mjestima uz objašnjenje kako liječnici nikada nisu imali takav slučaj, piše Pravda.

Vezani članci Doček Nove godine u devastiranoj Banovini - 6 Prva beba u Hrvatskoj rodila se bez doma, njena obitelj živi u autu: "Možete zamisliti kako je trudnoj ženi bilo" Vladin avion Hitan let: Bebu u inkubatoru Vladin avion prevezao iz Dubrovnika u Zagreb

Nedavno se u Maleziji dogodio sličan slučaj koji je jednako šokirao javnost. Žena je rodila bebu s očima naopako. Nesretno dijete rodila se bez nosa i ušiju. Nema riječi kojima bi se mogle opisati patnje novorođenčeta.

Ovako strašne abnormalnosti mogu se objasniti poremećajem poznatim kao Harlequin Ichthyosis. Riječ je o kožnoj bolesti s kojom se rađa, a karakteriziraju je zadebljanje sloja fetalne ljudske kože. Dijete se rađa s masivnim zadebljanjima i koža je crvenkaste boje, a oči, usta i organi mogu biti deformirani.