Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantno

Rodila bebu mutanta?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijest o rođenoj mutant bebi u Kini odjeknula je poput eksplozije. Li Hui-Ying, iz malenog sela u kineskoj provinciji Jiangxi Province, rodila je dječaka sa žabljim očima, kvrgama po rukama i malenim repom.

Iako dječak nema nikakav poremećaj s hranjenjem i spavanjem, roditelji ga vode u bolnicu. No, neobični pacijent odbijen je na svim mjestima uz objašnjenje kako liječnici nikada nisu imali takav slučaj, piše Pravda.

Pročitajte i ovo Ilustracija strašna tragedija Majka uspavanu bebu stavila u pećnicu umjesto u krevetić: Dijete je umrlo, njezino je objašnjenje šokantno Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu

Nedavno se u Maleziji dogodio sličan slučaj koji je jednako šokirao javnost. Žena je rodila bebu s očima naopako. Nesretno dijete rodila se bez nosa i ušiju. Nema riječi kojima bi se mogle opisati patnje novorođenčeta.

Ovako strašne abnormalnosti mogu se objasniti poremećajem poznatim kao Harlequin Ichthyosis. Riječ je o kožnoj bolesti s kojom se rađa, a karakteriziraju je zadebljanje sloja fetalne ljudske kože. Dijete se rađa s masivnim zadebljanjima i koža je crvenkaste boje, a oči, usta i organi mogu biti deformirani. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene