Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rekordi u SAD

Božić u New Yorku protekao uz proljetne temperature, a u Las Vegasu pahulje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
New York prolazi kroz bablje ljeto već tjedan dana a u četvrtak je mjerio 22 stupnja Celzija.

New York je u petak srušio temperaturni rekord za Božić dok su iznenađujuće pahulje snijega zalepršale nad Las Vegasom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stara i oronula Sudarila se dva vlaka podzemne željeznice u New Yorku: Brojni ozlijeđeni Napad na sutkinju Izricala mu presudu VIDEO Superman za siromašne: Preletio stolove i bacio se ravno na sutkinju

Manhattan je zabilježio najtopliiji Božić od početka mjerenja s 18,8 stupnjeva Celzija, priopćila je nacionalna meteorološka služba. To je temperatura koja nije nikada zabilježena od početka mjerenja 1871. a premašila je 17,7 stupnjeva Celzija od 25. prosinca 1982. u Central Parku.

New York prolazi kroz bablje ljeto već tjedan dana a u četvrtak je mjerio 22 stupnja Celzija. Te su temperature u velikoj suprotnosti s prošlogodišnjom snježnom zimom na Manhattanu.

Snježne pahulje pomiješane s kišom pale su tamo gdje ih se nije očekivalo - u Las Vegasu što je viđeno dosad 1941., 1988. te 2008.

Toplina na Istočnoj obali doprinijela je stvaranju više od deset tornada koji su pogodili šest američkih saveznih država u srijedu, a poginulo je 14 ljudi. Mississippi je bio najteže pogođen sa sedam mrtvih. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene