Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POPRAVIO DAN SVIMA

Ravnozemljaši na aparatima, doveo ih je do ruba: "Došao je moj trenutak za zaj**avanje i odradio sam to spektakularno"

Slike iz svemira (Foto: Twitter) - 30
Slike iz svemira (Foto: Twitter) - 30 Foto: Platforma X
Mustafa Sejdinović na svojem je privatnom profilu objavio šalu na račun ravnozemljaša, odnosno ljudi koji vjeruju da je zemlja ravna ploča. Nakon što je postao administrator grupe, promijenio je naziv te se grupa sada naziva ''Okrugla zemlja'', a naživcirani članovi ne mogu promijeniti ime sljedećih 27 dana.

Mustafa Sejdinović na popularnoj je društvenoj mreži odlučio popraviti raspoloženje sebi, ali ne i pobornicima teorije da je zemlja ravna ploča. Naime, učlanio se u grupu na Facebooku te je nakon nekog vremena postao administrator i promijenio ime grupe u ''Okrugla zemlja / Round Earth Balkan''.

Iako je grupa izbacivala sve koji ne vjeruju u tu teoriju, Mustafu Sejdinovića nisu uspjeli izbaciti te je on, infiltriran u grupu, napravio kaos među članovima koji ne mogu promijeniti ime sljedećih 27 dana. U opis grupe napisao je da su bili naivni pa su dali poziciju admina nekome koga nisu prethodno provjerili.

''To smo mi, ravnozemljaši, znamo sve o planetu, ali ne znamo o ljudima koji su jedan klik na profil daleko od saznavanja tko im je admin'', dodao je.

Također, napisao je objavu u kojoj im poručuje da zemlja nije ravna te ih upitao kako je moguće da ne vjeruju u dokazane znanstvene činjenice. Svjestan je da njegova spačka neće donijeti boljitak te da će oni nastaviti po svom, ali poručio im je da ga neće nikad zaboraviti i da se zabavio kao nikad.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U zadnji tren! Zmija se pokušala prikrasti biciklistu, spasila ga je samo puka sreća

Svoju anegdotu prepričao je na privatnom profilu:

Dragi moji i drage moje,

znam da nam je ova prokleta 2020. bila jako teška, ali zato imate mene da vam popravim dan, sedmicu, mjesec ili možda godinu. Evo o čemu se radi:
Bio sam član grupe Ravna Zemlja, to je jedna zbirka potpunih luđaka, i imao sam na umu zaj**avati ih, ali kako? Oni su bez milosti brisali sve 'globusare', tako da sam se morao pritajiti i čekati. I onda, jučer, kao naručeno, pitaju želi li tko biti admin. Nisam časio časa, javio sam se i, zamislite, molim vas, dali su mi da budem admin! Meni, kojeg i ne znaju, kojeg su mogli provjeriti samo jednim klikom na profil. Moj trenutak za zajebavanje je došao i odradio sam to spektakularno. Gledajte skrinšote i uživajte.

Sretna nam svima 2021., da bude bolja od 2020.

P. S. Promijenio sam im naziv u Okrugla zemlja i oni ga ne mogu mijenjati sljedećih 27 dana. Prelijepo.

Dragi moji i drage moje, znam da nam je ova prokleta 2020-ta bila jako teška, ali zato imate mene, da vam popravim...

Objavljuje Mustafa Musa SejdinovićSrijeda, 16. prosinca 2020.

Administratori grupe ispričali su se i poručili da rade na tome da mogu promijeniti ime prije isteka roka od 27 dana. Mole članove da se strpe te da je to bila greška u administraciji i poručuju da će uskoro vratiti ime koje dolikuje grupi.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene