Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Kako ste to uspjeli?'

Putin posjetio 'sedammilijarditu' bebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski premijer Vladimir Putin posjetio je rodilište u Kalinjingradu gdje se prije dva dana rodio dječak Pjotr koji je jedan od kandidata za sedammilijarditog stanovnika planeta.

Naime, na Zemlji 31. listopada ima sedam milijarda stanovnika, a kako UN ovaj put nije odlučio službeno proglasiti tko je simbolični sedammilijarditi stanovnik, nekoliko se država požurilo proglasiti da je on rođen baš na njihovom teritoriju.

Pročitajte i ovo Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce U mnogo čemu su se složili Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce Vladimir Putin Proljetno novačenje Objavio Kremlj: Putin pozvao u vojsku čak 150.000 ljudi

>> Pozdravite Danicu: S njom nas ima sedam milijardi!

U ruskim gradovima Sankt Peterburgu, Kalinjingradu i Petropavlovsku predstavnici UN-a su podijelili potvrde roditeljima novorođenčadi koja pretendiraju za kandidate za sedammilijarditog stanovnika, javljaju ruski mediji.

Putin je čestitao majci dječaka rođenog 31. listopada dvije minute poslije ponoći u Kalinjingradu. 'Kako ste uspjeli da on baš bude sedam milijarditi stanovnik?', upitao je Putin sretnu majku Jelenu Nikolajevu. 'On je uspio. Ja sam samo jedna obična mama', kazala je ona.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene