Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekinuo tradiciju

Putin: Borit ću se protiv terorizma do njegove potpune eliminacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U novogodišnjem govoru ruski predsjednik je rekao kako su tijekom godine bili suočeni s problemima i ozbiljnim izazovima.

Ruski predsjednik Vladimir Putin u utorak je izjavio da će "nastaviti borbu protiv terorizma do njegove potpune eliminacije", izvješćuje AFP i podsjeća na dva samoubilačka napada u Volgogradu u kojima je poginulo 34 ljudi.

Pročitajte i ovo Ruski predsjednik Vladimir Putin - 2 Nije odao počast Kremlj tvrdi da je Putin ožalošćen: "Malo je vjerojatno da itko razumije kroz što on prolazi" Vladimir Putin Jasan stav Putinova nova prijetnja: "Oni za nas postaju legitimne mete, ma gdje se nalazili"

"Tijekom godine smo bili suočeni s problemima i ozbiljnim izazovima, posebice s nečovječnim terorističkim napadima u Volgogradu i prirodnim katastrofama bez presedana na dalekom istoku", rekao je Putin u Habarovsku, gradu na krajnjem istoku koji je bio pogođen velikim poplavama.

Rusija se priprema za novogodišnju noć pod visokim mjerama sigurnosti

"Dragi prijatelji, klanjamo se žrtvama strašnih napada. Siguran sam da ćemo snažno i bez prekida nastaviti borbu protiv terorista, do njihove potpune eliminacije", poručio je Putin.

Putinov novogodišnji govor, koji je ranije bio prenesen u najudaljenijim područjima poput Magadana i Kamčatke, ne spominje, međutim, napade u Volgogradu. Kremlj je objasnio da je Putin prekinuo dugu tradiciju i odlučio se za dva različita novogodišnja govora. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene