Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Četvorica sarajevskih momaka, K. K,, A. N., A. K. i H. Š. jučer su se odlučili malo 'zabaviti' i zatim pohvaliti svojim Facebook prijateljima.


Na prvi pogled, u tome nema ništa čudno, da mladići nisu odlučili pustiti pit bulla na nemoćnog psa i to snimati, a zatim se hvaliti po popularnoj društvenoj mreži, piše sarajevo-x.com.

Vezani članci prosvjedi u BiH U jednom danu 73 preminule osobe: U BiH kritično u dva grada, pooštravaju se mjere i jačaju prosvjedi COVID odjel u sarajevskoj bolnici - 1 Loše vijesti iz susjedstva: Ponovno velik broj novozaraženih, na snazi dodatne restrikcije

Video koji je postavljen na Facebook profil jednog od mladićaje zaista užasavajući. Na spornom video snimku koji je objavljen označena su i ostala trojica mladića. Mladići su na iznemoglog psa pustili pit bulla koji ga doslovno izgriza i kida svojim snažnim čeljustima. Jadni pas se pokušava obraniti, ali je nemoćan u borbi sa znatno snažnijim protivnikom.

Snimka obiluje krvlju, a zbog kratkog trajanja klipa, ne vidi se kraj krvoločne i nepoštene borbe, ali se ishod nažalost može pretpostaviti.