Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vojno-pomorski medicinski centar u San Diegu izdao je upozorenje o pucnjavi te savjetovao sve koji se nalaze u Centru da 'napuste centar ili nek se sakriju i bore'. Obavijest je objavljena na njihovoj službenoj Facebook stranici.


Nakon detaljne pretraga vojno - medicinskog kompleksa, policija je utvrdila kako 'nema dokaza o pucnjavi', javlja CNN.

Vezani članci U prometnoj nesreći kod Čakovca poginuo motociklist - 2 Teška prometna nesreća kod Čakovca: U sudaru s kombijem poginuo motociklist Rekordna zapljena ilegalnog duhana na području PU varaždinske - 1 Rekordna zapljena duhana varaždinske policije: Prekršio samoizolaciju pa pokušao prošvercati 6 tona duhana

U utorak prijedpodne, oko 8 sati, Vojno-pomorski medicinski centar u San Diegu izdao je upozorenje o pucnjavi te savjetovao sve koji se nalaze u Centru da ga 'napuste ili da se sakriju i bore'. Obavijest je bila objavljena na njihovoj službenoj Facebook stranici.

U objavi su napomenuli kako je do pucnjave došlo u podrumu zgrade broj 26 u kojoj se nalazi teretana. Detalji pucnjave još uvijek se istražuju, rekao je glasnogovornik Centra za CNN.

!ATTENTION! An active shooter has just been been reported in building 26 at Naval Medical Center San Diego. All...

Posted by Naval Medical Center San Diego (NMCSD) on 26. siječnja 2016

Iz policije navode kako je zaprimljena dojava o pucnjavi. Još uvijek nema informacija o tome ima li ozlijeđenih. Policija se nalazi na mjestu pucnjave te istražuje slučaj.

Florida and Pershing// Steady stream of emergency vehicles going in #Nbc7 Possible active shooter reported pic.twitter.com/AlyG4ogv12

— WendyFry (@WendyNBCSD) January 26, 2016

 

 

Prema izjavama očevidaca netko je ispalio tri hitca u zrak, a ozlijeđenih nema. Na mjesto je stigla i specijalna policijska jedinica SWAT koja pretražuje kat po kat Vojno-pomorskog medicinskog centra.

Nekoliko škola koje se nalaze u blizini zaključale su svoja vrata radi opreza.