Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napadač ubijen

Pucnjava u Americi: Policija potvrdila da je ubijeno 12 osoba, a četvero ih je ozlijeđeno

Pucnjava u Virginia Beachu (Foto: AFP) - 1
Pucnjava u Virginia Beachu (Foto: AFP) - 1 Afp
Aktualno Galerija Pucnjava u Virginia Beachu (Foto: AFP) - 2 Pucnjava u Virginia Beachu (Foto: AFP) - 2 Foto: Afp Pucnjava u Virginia Beachu (Foto: AFP) - 3 Pucnjava u Virginia Beachu (Foto: AFP) - 3 Foto: Afp +0 Pucnjava u Virginia Beachu (Foto: AFP) - 1 Galerija 1/3 >>
Najmanje 11 osoba je ubijeno u pucnjavi u sudnici u Virginia Beachu u američkoj saveznoj državi Virginiji.

Policija je potvrdila da je u pucnjavi ubijeno 12 osoba te da je napadač također mrtav. Osim toga, četiri su osobe prevezene u bolnicu, a neki su i sami potražili pomoć liječnika, rekao je šef policije James Cervera.

Pročitajte i ovo Donald Trump Izbori u SAD-u Procurila snimka Trumpa s tajnog sastanka: "Vode administraciju kao Gestapo" Pucnjava u Sarajevu Prebačen u bolnicu U Sarajevu izbila masovna tučnjava među migrantima, jedan ranjen hicem iz vatrenog oružja

Policija je potvrdila da je četvero ljudi hitno operirano u petak navečer, a troje ih je trenutno u kritičnom stanju.

Jedan je pacijent helikopterom iz bolnice Princess Anne prevezen u bolnicu Sentara Norfolk. Ne zna se je li ijedna od ozlijeđenih osoba u životnoj opasnosti.

Do pucnjave je došlo u sudnici u Virginia Beachu u američkoj saveznoj državi Virginiji. 

Napadač je kasnije identificiran, a radi se 40-godišnjem DeWayneu Craddocku, javlja CNN. Craddock je bio zaposlen kao inženjer za grad Virginia Beach u odjelu javnih komunalnih djelatnosti.

Vlasti istražuju mogući motiv.

"Ovo je jedan od najgorih dana u povijesti Virginia Beacha", rekao je Bobby Dyer, gradonačelnik toga grada.

Svjedokinja koje je bila u zgradi sudnice kada je pucnjava počela je za lokalnu televiziju WAVY TV opisala tijek događaja: "Čuli smo pucnjavu, ali nismo mislili da se događa tako blizu. Hvala Bogu da je policija brzo djelovala i da su bili tu da nas obavijeste o tome što se događa."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene