Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Velika ljubav ili pretjerivanje?

Psi mu žive u kući, a on u šatoru!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljubav prema psima nekada zna prijeći granice normale.

Takav se slučaj dogodio Joeyju Suttonu koji je njihov veliki obožavatelj. Joey je nabavio nekoliko pasa koje je držao u dvorištu, a kada se njihov broj popeo na nekoliko desetaka susjedi su se počeli buniti.

Pročitajte i ovo Ilustracija apel policije Napadi pasa na ljude u Istri: Nakon incidenta, djevojka pokušala pobjeći policiji, pa progutala paketić droge Novac za kuću prikupljen - 3 Veliko srce Hrvatske U plamenu im je nestao cijeli život, no pomoć je brzo stigla: Skupljen je novac za kuću obitelji sa sedmero djece, ali postoji jedan problem

>> Sucu tvrdi da mu je suprugu zadavio - obiteljski pas!

Joey je tada smislio plan pa je dio pasa prebacio u kuću u kojoj je živio, a sebi i jednom prijatelju je za smještaj podigao šator u dvorištu. Kada je policija došla u ophodnju u kući su pronašli šest pasa, a u stražnjem dvorištu njih čak 40.

Šerif Ed Darnell rekao je kako su se iznenadili dobroj skrbi koju su psi imali, bili su u dobrom stanju te su imali mnogo hrane i vode. Sutton je sada u potrazi za poslom, a policija ga neće prijaviti jer zakon ne određuje koliko pasa jedna osoba smije imati u kući.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene