Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ljubav prema psima nekada zna prijeći granice normale.


Takav se slučaj dogodio Joeyju Suttonu koji je njihov veliki obožavatelj. Joey je nabavio nekoliko pasa koje je držao u dvorištu, a kada se njihov broj popeo na nekoliko desetaka susjedi su se počeli buniti.

Vezani članci Obnova kuće Gradišćanski Hrvati skupljaju milijune za obnovu kuća od potresa, reakcije su očekivane: "Presretni smo. Nećemo morati dizati kredit koji bismo otplaćivali 30 godina" Kad psi porastu (Foto: izismile.com) Psi im narasli pred očima, iz malih maza pretvorili se u velike

>> Sucu tvrdi da mu je suprugu zadavio - obiteljski pas!

Joey je tada smislio plan pa je dio pasa prebacio u kuću u kojoj je živio, a sebi i jednom prijatelju je za smještaj podigao šator u dvorištu. Kada je policija došla u ophodnju u kući su pronašli šest pasa, a u stražnjem dvorištu njih čak 40.

Šerif Ed Darnell rekao je kako su se iznenadili dobroj skrbi koju su psi imali, bili su u dobrom stanju te su imali mnogo hrane i vode. Sutton je sada u potrazi za poslom, a policija ga neće prijaviti jer zakon ne određuje koliko pasa jedna osoba smije imati u kući.