Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izletjeli iz dvorišta

Stravičan napad na novinara: Čopor pasa izgrizao ga do smrti, supruga se jedva spasila

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Srpski novinar Vladan Radosavljević preminuo je, a njegova supruga Olga teško je ozlijeđena nakon što ih je napao čopor pasa.

Stravičan napad na 62-godišnjeg srpskog novinara Vladana Radosavljevića i njegovu suprugu dogodio se pored njihove vikendice u mjestu Velika Ivanča na planini Kosmaj.

Radosavljević je sa suprugom Olgom šetao pored dvorišta iz kojeg su, prema policijskom izvještaju, izletjela tri psa kroz otvorenu ogradu te ih napala.

Psi su se okomili na 62-godišnjeg novinara, koji je uslijed stravičnog napada preminuo, dok je njegova supruga, teško ozlijeđena, uspjela pozvati pomoć te se trenutačno nalazi u bolnici na intenzivnom liječenju.

Pročitajte i ovo Ilustracija PSI BEZ NADZORA Još jedan napad psa na čovjeka: U Slavonskom Brodu izgrizli muškarca i njegovog ljubimca

Pročitajte i ovo Ilustracija opasne pasmine Znate li koji psi su opasni i kako se postupa u slučaju njihovog napada na čovjeka ili drugu životinju? Vlasnik takvog psa ne može biti bilo tko

Pokazalo se da su sva tri psa vlasnički psi jer su nosili ogrlice s pločicama na kojima su bili ispisani brojevi telefona, izvijestili su iz Veterine Beograd, a prenosi RTS.

Dva od tri psa su iz kategorije opasnih pasmina tipa bul terijer. Jedan je staford, drugi je mješanac staforda i pitbula, dok je treći mješanac neutvrđene rase, izvijestila je veterinarska inspekcija.

Sva tri psa smještena su u karantenu Veterine Beograd.

Pročitajte i ovo Ilustracija Horor u Americi Majka ih branila tijelom: Obiteljski pit bullovi nasmrt izgrizli djevojčicu (2) i njezinog petomjesečnog brata

Vladan Radosavljević bio je novinar nekadašnjeg Studija B i direktor programa NTV Studio B. Jedan je od osnivača Produkcijske grupe "Mreža" te je bio direktor srpskog "Medija centra", izvijestili su srpski mediji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene