Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Indiji

Pit bull nasmrt izgrizao svoju 82-godišnju vlasnicu: U lokvi krvi pronašla ju je kućna pomoćnica

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Pit bull je nasmrt izgrizao svoju vlasnicu, 82-godišnju ženu u Indiji. Uslijed ozljeda je preminula u bolnici.

Ženu u Indiji je nasmrt izgrizao vlastiti pas. Pitt bull ju je napao u domu, u sjevernoj Indiji. Preminula je u bolnici.

Sushila Tripathi, 82-godišnja umirovljena učiteljica, bila je na krovu svoje kuće u četvrti Qaiserbagh u utorak ujutro kada ju je napao njezin kućni ljubimac, rekla je policija u srijedu.

Tripathina kućna pomoćnica pronašla ju je kako leži u lokvi krvi i obavijestila je njezinog sina. Tripathi je živjela sa svojim mlađim sinom i imala je dva psa za kućne ljubimce, uključujući i pit bulla.

Lokalni komunalci su posjetili njezin dom u srijedu ujutro i pronašli kuću zaključanu, piše The Independent prenoseći Press Trust of India.

"Naša ekipa otišla je u kuću provjeriti ima li obitelj dozvolu za držanje pit bulla kao kućnog ljubimca, ali budući da je kuća bila zaključana, to se nije moglo utvrditi", rekao je Abhinav Verma, veterinarski službenik u gradskoj korporaciji Lucknowa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zadobio lakše ozljede Napad u Splitu: Policajca tijekom intervencije zbog nasilja u obitelji ugrizao pit bull, 28-godišnji vlasnik uhićen

Stručnjaci kažu da pit bullovi nisu ništa više ili manje agresivni od bilo koje druge pasmine te da njihovo ponašanje ovisi o tome kako se prema životinji postupa i kako ih se dresira.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napad akite Dvogodišnjaka napao pas, odgrizao mu komad tjemena: Roditelji otkrili što je spasilo dijete sigurne smrti

"Pit bullovi su i prijateljski raspoloženi i divlji, kao i labradori. Ovisi o tome kako ih odgajate", rekla je Vineeta Poojary, voditeljica Veterinarske službe Humane Society International.

Istaknula je da ne postoje posebni okidači za napad. "Ljudi na određene pasmine gledaju kao na agresivnije. Kada se odgajaju, o njima se ne razmišlja kao o životinjama punim ljubavi", zaključila je Poojary.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene