Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Avantura u Austriji

Proveo večer zarobljen na sjedežnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi njemački skijaš (22) hospitaliziran je zbog hipotermije nakon što je u subotu navečer proveo šest sati zarobljen na sjedežnici u austrijskim Alpama, priopćila je u nedjelju policija.

Mladić je došao na sjedežnicu 20 minuta nakon njezina zatvaranja u subotu predvečer (oko 17 sati) kako bi prvo došao do vrha skijališta, a zatim se se spustio do doline na području Kaltenbach-Hochzillertala. U to vrijeme sjedežnica je još uvijek radila zbog tehničkog održavanja, ali je stala taman kada je Nijemac došao na pola puta.

Pročitajte i ovo Mjesto pronalaska skijaša na planini Tete Blanche - 4 Tragičan kraj potrage Dramatični posljednji trenuci stradalih skijaša: Lopaticama pokušali iskopati špilju kako bi se sakrili Odmorište Zermatt Planina Matterhorn Šestero ljudi nestalo tijekom skijanja: Policija bez novih informacija i nakon akcije potrage

Policija je priopćila da je Nijemac neuspješno pokušao privući pozornost u mrklome mraku paljenjem novčanica i galamom. Oko 23 sata pronašao ga je vozač vozila za održavanje skijaškh staza nakon što je njegov prijatelj prijavio nestanak. (T.Š./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene