Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doživio osobni poraz

BiH: Ministar dao ostavku tijekom prosvjeda nastavnika!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar obrazovanja i znanosti Kantona Sarajevo, Damir Marjanović, dao je neopozivu ostavku, pred kraj dvosatnog prosvjeda prosvjetnih radnika tog Kantona.

Jutros oko 11 sati nekih 2.000 prosvjetnih radnika krenulo je prema zgradi Vlade Kantona Sarajevo, ali su istaknuli kako im nije namjera bila rušiti Vladu KS-a.

Pročitajte i ovo Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca" Slika nije dostupna Teška epidemiološka situacija Crni rekord u BiH, nikad više umrlih. Prosvjedi u Sarajevu: ''Mi nemamo vladu, imamo samo osobe na platnom spisku''

>> Branko Vukšić dao ostavku: 'Razlozi daleko dublji i kompleksniji!'

Ipak, kad je pod kraj prosvjeda ministar Damir Marjanović dao ostavku, predsjednik Sindikata srednjeg obrazovanja KS Faruk Bešlić, pozvao je i ostale ministre da daju ostavke.

'Došlo je do nečega što ja sebi nikada nisam htio dopustiti, a to je da prosvjetni radnici izađu na ulicu i zatraže svoja prava. Da li je bilo razloga za štrajk, otvoreno ću reći da nije, bilo je razloga da se dalje nastave pregovori i Ministarstvo je trasiralo taj put', poručio je Marjanović, a prenosi Klix.ba.

'Smatram da me moja profesionalna etika i moralna odgovornost tjeraju da preuzmemem svoj dio kolača. Moja ostavka nije takva da duboko u sebi želim da je neko povuče. Moja ostavka je konačna', poručio je Marjanović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene