Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vraćen vlasniku

Pronašli automobil ukraden prije 46 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik je pronalazak Jaguara proglasio čudom. Trenutno vrijedi 23 tisuće dolara jer je u dosta lošem stanju.

Američke vlasti pronašle su Jaguar XKE ukraden prije 46 godina u New Yorku, koji je bio na putu za Nizozemsku, te su nakon toga ušle u trag i 82-ogodišnjem izvornom vlasniku britanskog luksuznog vozila.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

Carnici kojima je u Los Angelesu podnesena dokumentacija za izvoz automobila u lipnju su otkrili da je riječ o ukradenom vozilu, ali je ono već bilo na putu do odredišta.

Virtualno vjetrobransko staklo iz Jaguara

Brodski prijevoznik je organizirao povratak vozila u SAD i Jaguar je stigao natrag u kolovozu, objavile su u srijedu američke vlasti.

Vlasniku Ivanu Schneideru, odvjetniku, automobil je ukraden ispred njegova stana, a pronalazak Jaguara proglasio je čudom i namjerava ga urediti.

Vozilo trenutno vrijedi oko 23 tisuće dolara jer je u dosta lošem stanju.

Vlasti još nisu otkrile tko je vozilo ukrao, a sadašnji vlasnik kazao je kako ga je kupio nekoliko mjeseci prije slanja u Nizozemsku. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene