Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U liječničkim torbama

Pronađeni mumificirani embrij i kostur bebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Morbidna vijest stiže iz Los Angelesa, gdje su u sanduku, u jednom stanu, pronađeni kosturi dvije beba, zamotani u novine iz '30-ih godina.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija u azerbajdžanu Horor u rodilištu: U požaru smrtno stradale četiri bebe Rodilište - 2 Što se događa? Niti jedno dijete nije se prošle godine rodilo u sinjskom rodilištu: Gradonačelnik tvrdi kako se ono sustavno uništava s namjerom

Američki mediji prenose kako se radi o ostacima fetusa ili dojenčadi starima više desetljeća. Pronađeni su u zgradi blizu centra Los Angelesa, a pronašli su ih, prema riječima poručnika losanđeleške policije Wesa Burmestera, Gloria Gomez, upraviteljica zgrade i njezin prijatelj Yiming Xing, koji je čistio podrum. Nakon što su otvorili spomenuti sanduk, u njemu je pronašao dvije liječničke torbe. U jednoj se nalazio ostatak embrija, a u drugoj kostur bebe, prenosi AP.

Dječji ostaci bili su zamotani u prastara izdanja Los Angeles Timesa, jednog iz 1933. i drugog iz 1935. godine, a među njima su se našli i ostaci ulaznica za Olimpijske igre održane u LA-u 1932. godine. Šef losanđeleške policije Charlie Beck za Los Angeles Times je rekao kako će biti provedena temeljita istraga. 'Pokušat ćemo rekonstruirati okolnosti događaja na temelju istrage, znanstvenih metoda i povijesti stanovanja u ovoj zgradi. Danas su nam dostupne tehnike i metode, koje ranije nismo imali, pomoću kojih uspješno možemo identificirati žrtve', rekao je Beck.

Gomez tvrdi kako su u zgradi uglavnom živjeli liječnici, odvjetnici, pisci i glumci, a unutrašnjost zgrade prožeta je stolarijom od mahagonija i velikim raskošnim predvorjem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene