Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Treći dan štrajka

Promet Air Francea vrlo otežan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zračni promet Air Francea u odlasku iz Pariza je, treći dan štrajka pilota, i dalje vrlo otežan, s 30-35 posto otkazanih dužih letova i 50 posto drugih letova, objavila je tvrtka.

'Stanje prometa sukladno je procjenama objavljenim u subotu' koje su, kao i za subotu, najavljivale otkazivanje 30-35 posto dužih letova i 50 posto drugih letova, izjavio je glasnogovornik Air Francea, dodavši kako danas ujutro nisu otkazivani novi letovi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zbog radova Zatvara se dio prometne ulice u Zagrebu: Ovo su obilazni pravci Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

Štrajk francuskih zrakoplovnih tvrtki je organiziran zbog prijedloga da se pilotima od 2010. godine dopusti rad do 65. godine života, umjesto dosadašnjih 60, kad su obvezatno morali u mirovinu, a o toj se mjeri, kao dijelu šireg programa socijalnih reformi, upravo raspravlja u francuskom parlamentu.

Štrajk je počeo u četvrtak u ponoć i trebao bi biti okončan u ponedjeljak u ponoć, što će, prema predviđanjima, tvrtku Air France stajati oko 100 milijuna eura.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene